La Sitges Rock Trail busca col·laboradors

Un any més, i ja en van sis, tenim en marxa la Sitges Rock Trail, la doble cursa pel Garraf que organitzem des del Centre Excursionista de Sitges. Informar-te que fa un mes es varen obrir les inscripcions per a la sisena edició. Enguany tindrà lloc el dissabte 21 de març.

Com sempre, hi ha dos recorreguts, la Speed, d’uns 12 km i 400 metres de desnivell positiu acumulat, i la Rock, d’uns 25km i 1000 metres de desnivell positiu acumulat, per adaptar-se als interessos de tots els corredors. També preveiem diversos entrenaments (un d’ells aquest proper diumenge), dels que anirem penjant informació als diversos canals de difusió de la prova (webFacebookTwitter i Instagram).

Podeu participar a la Sitges Rock Trail de moltes maneres: corrent qualsevol de les dues propostes, ajudant-nos com a voluntaris (per els que properament també obrirem un període d’inscripcions), o animant els corredors. Concretament, per els voluntaris hem preparat un enllaç des del que us podeu apuntar (necessitem que ho feu, per poder organitzar-nos). La nostra cursa és impossible sense vosaltres, pel que us animem a acompanyar-nos!

Si ens voleu ajudar com a voluntaris, a més de passar una bona estona, rebreu una samarreta, l’entrepà per esmorzar, i com sempre, us convidarem a la paella final per dinar.

Aquest any, a més, tornem a ser solidaris: ajuda’ns amb un petit gest a recaptar fons per la organització benèfica que prefereixis!

https://www.givengain.com/e/sitges-rock-trail-2020/

Us hi esperem!!!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.