Tornen les sortides de muntanya en família, amb la pujada a la Mola

Aquest diumenge 2 de febrer, des del Centre Excursionista de Sitges reprendrem les sortides de Muntanya en Família que vam engegar la passada tardor, per fer sortides que serveixin als petits per introduir-se al món de les excursions per la natura. En aquesta ocasió, farem Garraf, però ens allunyarem de Sitges: sortirem des de can Grau i ens acostarem al cim de la Mola (535 m), una fàcil i bonica ascensió, que té el premi d’una gran vista des d’un cim que és límit entre el Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Llobregat, i vèrtex geodèsic. Pujar i baixar, pel mateix camí, són uns 5 km, i uns 250 m de desnivell positiu, pel que és molt assequible pels nostres petits acompanyants.

El punt de trobada serà l’aparcament de Can Grau, una masia habilitada com a centre de natura situada a la pista asfaltada que s’inicia a la carretera de Sant Pere de Ribes a Olivella, just abans d’arribar a aquesta població. Quedem a les 9:30h. La sortida està oberta a tothom, i recomanem, com sempre, portar esmorzar i aigua.

Ubicació del punt de trobada