El grup de Mitja Muntanya recorre la Serra de LLaveria

El passat 1 d’abril un grup d’excursionistes ens vam apropar a la Serra de LLaveria: sortint del Poble de Pratdip, el grup va iniciar un recorregut cap a les crestes de la Seda, primer per senders que s’enfilen, i després per la carena, rodejant roques i grimpant fins arribar a dalt del cim, fins i tot un pas amb unes cadenes que ens ajudaren a superar  el pas dels Siscos.
 
Un cop a dalt, un seguit de pujades i baixades per la carena  cap al cim del Mont Redon , una visita al Cavall Bernat, ressal rocòs que vam admirar sense pujar, pel fort vent que bufava a les parts altes. Després vam pujar a La  Creu, La Miranda, decorada amb un gran radar meteorològic i uns estimballs memorables.
El camí ens va portar després carenejant per tornar cap al poble amb una forta baixada final, després de travessar el Pas de l’Estudiant. Tot plegat un recorregut de 6 hores, amb més de 900 mts de desnivell i disfrutats amb molt de sol, i el vent que ens feia fora qualsevol amenaça de núvol…

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.