Competicio d’escalada a Can Puça

Aquest diumenge 2 d’abril es van reunir a l’espai d’Escalada de Sitges més d’una vintena d’escaladors de la comarca per fer realitat la primera competició de Can Puça. Després de totes les millores realitzades al rocòdrom, al llarg del 2016, hi havia moltes ganes de fer una celebració. I quina millor manera de fer-ho que amb una competició? Després de setmanes de preparatius, de les 10h a les 18h es van congregar escaladors de la comarca que van gaudir d’allò més amb el disseny de 17 problemes de bloc i 4 proves físiques.

Es van dissenyar 17 blocs de diversa dificultat per posar a prova la capacitat física i tècnica dels competidors. A mes, es va aprofitar l’ampliació del campus i la creació d’una zona de dominades i suspensions (zona de treball físic, per millorar la força del tren superior, especialment la força de dits) per completar les puntuacions i acabar de determinar la classificació.

Al migdia vam fer una pausa per agafar forces i fer caliu i a la tarda, amb els tous del dits polits, les mans adolorides i les forces minvades van tenir lloc les finals. Els 3 primers classificats de cada categoria van fer front a 3 blocs més, però aquest cop amb un màxim de 5 minuts per resoldre cada bloc. Hi va haver una lluita intensa i aferrissada; els blocs tenien moviments que en ocasions, van portar als finalistes més enllà dels propis límits.

Així, la classificació va quedar de la següent manera:

Categoria masculina: en 1r lloc Alberto Rodríguez, en 2n lloc, Oriol Aymamí i en 3r lloc, Daniel Carbó.

Categoria femenina: en 1r lloc Neus García, en 2n lloc, Ingrid Llorens i en 3r lloc, Ana Líbano

Categoria menors: Adrià Cuenca

Finalment, Vam acabar la jornada amb l’entrega de premis; una ampolla de vi de la Vega de Ribes i magnesi per als 1rs classificats i 2 bosses de magnesi per al 1r classificat junior, a més a més, d’uns trofeus fets amb fusta i uns vals de descompte de la botiga vilanovina, Cota Zero.

La resta de participants van marxar cap a casa amb un clauer de record i un val de descompte, també, de cota zero .

I ja per acabar, així: contents, cansats i amb ganes de repetir es va clausurar la familiar competició canpucera….. segurament fins l’any que ve.

Podeu veure la col.lecció de fotos aquí!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.