Tres-cents excursionistes recorren el Garraf en la vintena Caminada Popular de Sitges

Unes tres-centes persones varen participar diumenge passat de la vintena edició de la Caminada Popular de Sitges, que tradicionalment organitza el Centre Excursionista de Sitges. Ni el pont ni el canvi d’hora vam ser obstacle per una jornada de muntanya i salut, amb un temps que recordava més a la primavera avançada que a les portes de la castanyada. Els excursionistes varen sortir a les vuit de plaça Catalunya, i varen pujar per la serra del Gegant, el Gafarró i Penya Riscla, per després transitar pel bonic fondo de les Llenties, fins arribar a la destinació de la ruta, situada a l’enrunada Casa Nova. Des d’allà, ja per pista, es va tornar a Sitges pel Camí de la Fita. Tots ells varen gaudir de la coca i moscatell que ofereix tradicionalment l’organització, així com de l’aperitiu i refrigeri a l’arribada, pels volts del migdia, i del sorteig de les cases col.laboradores.

foto-30-10-16-8-00-19 Caminada 2016

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.