Informació pràctica Sitges Rock Trail

Tot està a punt per a la segona edició de la Sitges Rock Trail, la cursa per muntanya que organitza el Centre Excursionista de Sitges. Des de fa setmanes tenim les inscripcions tancades, prova de l’interès que desperta la prova. La següent informació s’ha fet arribar als corredors, i es pot trobar al web sitgesrocktrail.cat.

Recollida de dorsals
Els dorsals els podeu recollir a l’Espai Jove (C/ Josep Soler i Tasis s/n), divendres 18 de 17 a 21h, i el mateix dissabte de 7 a 8h. Si veniu dissabte, no ho feu a darrera hora per evitar aglomeracions.

Horaris.

  • 07:00 a 08:00  Recollida de dorsals a l’Espai Jove
  • 08:40 Obertura del calaix de sortida
  • 08:50 Briefing per megafonia
  • 08:55 Tancament del calaix de sortida
  • 09:00 Tret de sortida
  • 10:00 Hora prevista d’arribada del 1er corredor de la Speed Rock
  • 11:15 Hora prevista d’arribada del 1er corredor de la Sitges Rock Trail
  • 12:00 Entrega de premis pels corredors de la Speed Rock
  • 13:00 Entrega de premis pels corredors de la Sitges Rock Trail

 

Informació pràctica i serveis pel corredor

Transport. Al nostra web trobareu una relació d’espais on poder deixar el vehicle. Si veniu en transport públic, l’estació de Renfe està a set minuts de l’Espai Jove.
Guardaroba. Està previst al mateix Espai Jove.
Dutxes. El servei de dutxes estarà situat al poliesportiu municipal de Pins Bens. Trobareu indicacions per arribar-hi.
Bossa del corredor. La podreu recollir amb el dorsal. Hi trobareu la samarreta, el buff pels que us vau inscriure els primers, i productes que ens ofereixen els nostres col.laboradors. A més, en acabar la cursa tindreu entrepans i beguda.
Cronometratge. El marcatge del cronometratge està al dorsal, que haureu de portar sempre en indret visible. Permetrà consultar les classificacions que penjarem al web.
Dues curses. Els corredors de la Speed portareu un dorsal vermell, i els de la Rock un dorsal blau. La sortida sera conjunta, i en el quilòmetre 6 se separen les curses. Teniu un temps màxim de 2h30′ per fer la Speed, i de 5h per la Rock. Qualsevol corredor que faci la distància a la que no s’ha apuntat serà desqualificat pels mateixos controls. El recorregut el trobareu marcat majoritàriament amb cintes grogues, i algunes de blaves.
Avituallaments. Al llarg de la cursa trobareu avituallaments líquids, i líquids i sòlids, aproximadament cada 5 quilòmetres. A més, hi ha controls en punts problemàtics. Qui per qualsevol motiu decideixi abandonar o necessiti assistència ho ha d’indicar als controls, o esperar a les escombres de cada cursa.
Fotografia. En els dies posteriors a la cursa, penjarem fotografies de la mateixa des de diversos indrets.
Animació. Si porteu acompanyants que tinguin ganes de gresca, hem previst alguns indrets on es poden venir a animar. Els trobareu al següent enllaç de Wikiloc: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=12513477
Xarxes socials. La Sitges Rock Trail és una cursa que fem possible entre tots i totes, per això enguany volem compartir amb tots i totes les vostres vivències abans, durant i després a les xarxes socials amb el hashtag #SitgesRockTrail16. Recordeu que la Sitges Rock Trail la trobeu a Facebook, Twitter i Instagram.
Respecte. La cursa es desenvolupa per un entorn natural protegit. Feu cas de les indicacions dels controls i dels voluntaris, i no llenceu res al terra. L’incompliment d’aquesta norma comportarà la desqualificació del corredor.

Gaudiu del Garraf i de la cursa!!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.