Sitges Rock Trail acabada, moltes gràcies a tots!

Els organitzadors de la Sitges Rock Trail volem agrair a totes les persones que han col.laborat i participat en la primera edició de la nostra prova la seva confiança. Hem treballat perquè trobéssiu un gran circuit, perquè gaudíssiu del massís del Garraf, i perquè us sentíssiu com a casa. La pluja de primera hora ens ho va posar difícil, i va fer desistir a alguns corredors. Malgrat tot, el microclima de Sitges ens va protegir, i a l’hora de la veritat us vareu trobar un circuït òptim, amb l’excepció del fang de Can Planes.
Us volem agrair a tots els corredors i corredores la confiança en la prova, i volem disculpar-nos per les errades que la nostra inexperiència ens hagi fet cometre. Les revisarem a partir dels comentaris que hem anat rebent, i les mirarem de resoldre de cara a l’any vinent. Tanmateix, els nombrosos comentaris positius rebuts ens encoratgen a seguir.
També volem donar les gràcies als voluntaris, sense l’esforç i el temps dels quals una iniciativa com aquesta no seria possible. Ells han estat la benzina que ha fet funcionar la prova.
Per últim, mil gràcies a totes les cases col·laboradores que, en diferent mesura, han posat el seu gra de sorra perquè tot rutllés.
I per últim, moltes gràcies a tots per haver deixat el Garraf com si res hi hagués passat. Aquesta és una medalla que tots ens podem penjar. Ens retrobem a la segona Sitges Rock Trail!
Joan Tutusaus
President del Centre Excursionista de Sitges
Jordi Serra
Director de la Sitges Rock Trail

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.