Celestrail, G2handiak, l’Olla i Canyelles

El divendres 11/07/2014 en Jordi Estrada va prendre la sortida de la Celestrail des del poble d’Ordino; una de les curses que junt amb la Ronda dels Cims, Mític i Marató dels cims donen cos a l’Andorra Ultra Trail. Es tracta d’una cursa de 83 Km amb 5000 m de desnivell positiu que amb una alçada mitja de 1800 m té el seu punt més espectacular a la cresta del Clot del Cavall. Destaquem el paper fet pel nostre atleta que amb un temps de 17:01:40 va arribar en la posició 108 d’un total de 263 corredors arribats a meta.

El mateix cap de setmana en Jordi Guardià va participar a la “Goierriko2Haundiak” amb sortida des de Beasain per endinsar-se a les serralades d’Aralar i Aizkorri a la comarca del Goierri. Amb 88 km de longitut i un desnivell positiu de 6.000 m, sota una climatologia típica del pais basc, en Jordi va enllaçar els cims de Txindoki i Aizkorri arribant a meta amb un temps de 21:16:51 assolint la posició 236 de 340 partcipants.

El diumenge 13/07/2014 l’Adam Carbonell, en Jordi Paretas i en Rafel Ferrer van participar a la VIII edició de l’Olla de Núria. Només en Jordi la va poder acabar amb un temps de 3:37:31 entrant en la posició 204 de 507 arribats, després de recorrer els 21,1 Km amb 1940 m de desnivell positiu que passen pels cims del voltant del santuari, destacant el Puigmal com punt més elevat.
El dissabte del mateix cap de setmana en Dídac Masip va participar a la XVI edició de la Cursa Popular de Canyelles amb un recorregut de gairebé 7 km que transcorrien pel municipi i el seu entorn amb trams mixtes d’asfalt i de muntanya amb força calor. Es van recollir 450 Kg / l. d’aliments destinats a l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Canyelles per repartir entre les famílies que ho necessiten.
2014_07_12_ActesFMEsportius_04 Tres P1010022

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.