Cursa a Vilaller

El diumenge 30/06/2013 membres del Centre es trobaven a Vilaller (Alta Ribagorça) per participar en una de les modalitats de cursa d’alta muntanya que allí se celebraven (42, 21 i 10 quilòmetres). En Jordi Paretas, Rafel Ferrer i Dídac Masip van còrrer la mitja amb un total de 100 atletes mentre que en Javier Gallardo va participar a la més llarga. Van haver de superar un desnivell positiu de 1350 i 3000 metres, arribant a alçades de 2200 i 3000 metres respectivament en un recorregut dur i tècnic en forces trams. Felicitem els de la mitja pel bon paper fet (17è, 37è i 34è respectivament) i a en Javier per la resistència mostrada que li va permetre arribar a meta després de 6 hores i 40 minuts.
La foto d’aquesta sortida té un sentit especial si tenim en compte que els qui hi apareixen han estat els primers en lluir el nou equipament del Centre que sota el nom de “Sitges Trail” aglutina prop de 30 corredors de curses de muntanya vinculats a la nostra vila a més dels bregats senderistes que ja porten anys deixant les seves petjades pels senders, especialment de Catalunya.
Cursa Vilaller

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.