X Cursa de la Talaia

El diumenge 14/04/2013, un dia ben assolellat, es va celebrar la desena edició de la cursa de muntanya de la Talaia amb sortida i arribada al Càmping Vilanova Park en les variants de 13 quilòmetres (357 inscrits) i 23 quilòmetres (348 inscrits). Van ser forces els corredors del centre que hi van participar: Manel Andreu, Oscar Garcia (foto), Jordi Guardià i Carlos Martín a la més curta; Jordi Paretas i Mans Sella a la mitja marató. Destaquem el bon paper de tres dels nostres atletes a la cursa curta al quedar entre els 20 primers a la classificació general.

20130415-084056.jpg

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.