Botifarunner i Punk Trail

El diumenge 24/03/13 integrants del centre van participar a dues curses d’uns 1000 metres de desnivell positiu.

Per un costat la cinquena edició de la Botifarunner ubicada a la Llacuna (Anoia), que es va haver d’ajornar just fa un mes degut a condicions climatològiques adverses, amb poc més de 22 quilòmetres. Entre els 236 participants trobem en Pablo Torres, en Jordi Estrada i l’Àlex Arbonés.

Per altra banda la segona edició de la cursa Punk Trail de Sallent (Bages) que transcorre per corriols de la serra del Montcogul en un recorregut de 25 quilòmetres i escaig amb la participació de Rosa Aguado, els germans Sella i en Manel Andreu (foto) que va patir una bona patacada en una de les baixades quan anava molt ben situat.

Finalment comentar que ens alegra saber que l’Oscar Garcia està tornant a entrenar un cop passat el pic de feina que suposa l’hivern en el seu àmbit professional; això vol dir que ben aviat el veurem tornant a competir en alguna cursa de muntanya.manel_punk

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.