Projeccions penedesenques

Tot i que també hem patit problemes, per les malaurades condicions de l’auditori de l’edifici Miramar, la segona de les projeccions del Cicle d’enguany ha pogut complir el programa previst. Primer, “Cho Oyu-Vilanova 8000”, la cinta de l’ascensió commemorativa del 50è aniversari de l’Agrupació Excursionista Talaia, que va comptar amb la presència del sitgetà Robert Masana. En finalitzar, altres integrans del grup han respós les preguntes del públic.

A continuació, s’ha commemorat el vinté aniversari de “Tukuche 87”, la primera expedició catalana amb esquís al’Himàlaia, que va comptar amb un ampli recolsament d’institucions i empreses del Penedès i el Garraf. També diversos integrans de l’expedició han rememorat aquell cim.

La setmana vinent clourem el cicle amb “Marco, etoile filante”.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.