Desafortunada primera projecció

El Centre Excursionista de Sitges lamenta profundament el malaurat estat en que es troben els equipaments d’audio i vídeo de l’auditori de l’edifici Miramar que ens havia deixat l’Ajuntament, que va obligar a retardar una hora l’inici del cicle de projeccions, va impedir veure la primera de les projeccions, “Carlos Soria, una vida en la montaña”, i va obligar a veure la segona, “Amazonian Vertigo”, en unes condicions de visió mermades.

El Centre prendrà les mesures necessàries perquè aquesta situació, responsabilitat del gestor de la sala, no es torni a repetir en les dues properes projeccions, i demana sinceres disculpes a totes les persones que varen assistir a la sessió.

Centre Excursionista de Sitges

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.