Tercera caminada matinal pel Garraf 6-3-2022

Tot i la incertesa meteorològica, el diumenge 6 de març una colla de 14 caminants varen realitzar la ruta circular passant per les Casetes d’en Portacreu i per les rieres de Jafra, Ribes i  l’Espluga fins als voltants de Can Parici. Van retornar pel Turó dels Cucons, Puigmoltó, Can Baró i, finalment, Santa Bàrbara. Un magnífic recorregut de 16 km i només 150 m de desnivell pel bell mig de tres rieres on es va poder gaudir de la singularitat de la vegetació d’aquests elements del territori.

La pròxima sortida serà el 24 d’abril. Us esperem, com sempre, a les 8 h a la plaça de Catalunya.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.