Segona caminada pel Garraf 27-2-2022

El passat 27 de gener es va celebrar la segona sortida de les “caminades del Garraf” aquest cop amb el guiatge de la nostra companya Yolanda. El recorregut va començar suau pel fondo d’en Selva, al costat de l’autopista, per pujar després cap a Quint Mar i enfilar-se directe amunt cap a la serra de la Creu de Sant Isidre i arribar a la pista de la Trinitat. Després, ja per senders més suaus, cap a les Basses i Mas Maiol, i de penya Riscla cap a Can Marcé i tornant per Coll de Pota de Cavall i cap a la Serra del Gegant. un fantàstic recorregut  en el que van participar 24 caminants. La següent es el 6 de març, com sempre a les 8 a la plaça de Catalunya. 
Us hi esperem!!!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.