Aclariments sobre realització d’activitats esportives a la muntanya

Publicat el 7 novembre 2020 per Joan Tutusaus a Activitats

El Centre Excursionista de Sitges es manté tancat, i les activitats aturades, a l’espera que millori la situació sanitària. Tanmateix, si algú necessita fer alguna tramitació o necessita algun material, us podeu posar en contacte amb nosaltres al correu electrònic info@excsitges.com per gestionar-ho.

Us volem informar de la situació a dia d’avui de la possibilitat de realitzar activitats, a partir de les darreres resolucions de la Generalitat, ja que els darrers dies s’han generat diversos dubtes.

– Es poden realitzar activitats esportives (com senderisme, córrer, anar amb bicicleta o escalar), en grups màxims de sis persones no convivents. El cap de setmana (entès de divendres a diumenge), i només el cap de setmana, aquesta activitat s’ha de limitar al propi municipi o als municipis termeners (que en el cas de Sitges són Sant Pere de Ribes, Olivella, Begues, Gavà i Castelldefels), amb dues condicions: si es travessa el límit de terme, l’activitat s’ha de fer en solitari, i no està permés desplaçar-se amb vehicle o transport públic a aquests municipis per fer l’activitat, només entrar-hi durant la realització de la mateixa.

– L’assegurança federativa continua vigent, però només cobreix activitats que respectin les limitacions anteriors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.