Aclariments sobre realització d’activitats esportives a la muntanya

El Centre Excursionista de Sitges es manté tancat, i les activitats aturades, a l’espera que millori la situació sanitària. Tanmateix, si algú necessita fer alguna tramitació o necessita algun material, us podeu posar en contacte amb nosaltres al correu electrònic info@excsitges.com per gestionar-ho.

Us volem informar de la situació a dia d’avui de la possibilitat de realitzar activitats, a partir de les darreres resolucions de la Generalitat, ja que els darrers dies s’han generat diversos dubtes.

– Es poden realitzar activitats esportives (com senderisme, córrer, anar amb bicicleta o escalar), en grups màxims de sis persones no convivents. El cap de setmana (entès de divendres a diumenge), i només el cap de setmana, aquesta activitat s’ha de limitar al propi municipi o als municipis termeners (que en el cas de Sitges són Sant Pere de Ribes, Olivella, Begues, Gavà i Castelldefels), amb dues condicions: si es travessa el límit de terme, l’activitat s’ha de fer en solitari, i no està permés desplaçar-se amb vehicle o transport públic a aquests municipis per fer l’activitat, només entrar-hi durant la realització de la mateixa.

– L’assegurança federativa continua vigent, però només cobreix activitats que respectin les limitacions anteriors.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.