Sortida de Mitja Muntanya a la Serra Major del Montsant (24-2-2018)

El passat dissabte 24 de febrer es va fer la segona de les sortides de Mitja Muntanya de la temporada 2018.

A l’excursió van participar 23 persones, que amb un clima fresquet però amb sol, van fer el recorregut previst per la Serra de Major del Montsant, al nord del Priorat: grau de Barrots, Piló dels Senyalets, La Cogulla (100 cims), Clot del Cirer i grau de Salfores. Va ser un recorregut per passos inimaginables entre cingles (graus), corriols i camins de petit i gran recorregut (PR i GR), i en el que van gaudir d’unes vistes espectaculars i de llocs màgics. Només va faltar la vista cap el Pirineu, ja que el cel enteranyinat cap el nord ho va impedir.

El grup va sortir a les 7 h de Sitges per anar en cotxe al punt de sortida, a La Morera de Montsant, i va recórrer els 14 km amb un desnivell acumulat de 550 m, fent les parades corresponents per fer els àpats i gaudir de l’entorn.

FOTOS: Grau de Barrots, Balcó del Priorat, Piló dels Senyalets, Clot del Cirer, Camí de Salfores

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.