Sortida de Mitja Muntanya a la Serra Major del Montsant (24-2-2018)

Publicat el 28 febrer 2018 per Carles Coll a Mitja muntanya

El passat dissabte 24 de febrer es va fer la segona de les sortides de Mitja Muntanya de la temporada 2018.

A l’excursió van participar 23 persones, que amb un clima fresquet però amb sol, van fer el recorregut previst per la Serra de Major del Montsant, al nord del Priorat: grau de Barrots, Piló dels Senyalets, La Cogulla (100 cims), Clot del Cirer i grau de Salfores. Va ser un recorregut per passos inimaginables entre cingles (graus), corriols i camins de petit i gran recorregut (PR i GR), i en el que van gaudir d’unes vistes espectaculars i de llocs màgics. Només va faltar la vista cap el Pirineu, ja que el cel enteranyinat cap el nord ho va impedir.

El grup va sortir a les 7 h de Sitges per anar en cotxe al punt de sortida, a La Morera de Montsant, i va recórrer els 14 km amb un desnivell acumulat de 550 m, fent les parades corresponents per fer els àpats i gaudir de l’entorn.

FOTOS: Grau de Barrots, Balcó del Priorat, Piló dels Senyalets, Clot del Cirer, Camí de Salfores

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.