Zegama Aizkorri Mendi Maratoia

El diumenge 25/05/2014 en Mans Sella, repetint l’experiència de l’any anterior, va participar a la XIII edició de la marató de muntanya de Zegama-Aizkorri juntament amb l’elit mundial d’aquesta disciplina. Sobre un terreny enfangat fruit de la copiosa pluja caiguda el dia anterior però sempre animat per l’entregat públic va aconseguir superar el desnivell acumulat de 5472 metres en un temps de 6:17:10 que li va suposar la posició 325 del total de 464 atletes arribats a meta. Diversos companys del grup de curses es van acostar a animar-lo a terres basques. Val a dir que Kilian Jonet, primer classificat, va fer record.

mans

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.