Cronofarra

El capvespre del dissabte 07/06/2014 una quarantena d’atletes van participar a la Cronofarra d’enguany que organitza gent de la nostra vila que estima la muntanya. Sortint des del pavelló i arribant a Mas Maiol, els corredors van fer un recorregut de 10 quilòmetres sota una calor considerable passant per corriols no gaire coneguts en alguns trams. Després hi va haver sopar a Mas Maiol sota la llum de la lluna. Del Centre hi va haver una nombrosa representació.
Aquesta cursa és una mostra que no fan falta grans desplegaments logístics per facilitar gaudir de la natura tot corrent.

Moltes gràcies als organitzadors!

Grup

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.