Neorural

Publicat el 16 desembre 2013 per admin a Activitats, Curses

El diumenge 15/12, amb una temperatura força freda, en Manel Andreu va prendre la sortida a les 9 del matí a la II Mitja Marató de Muntanya de Santa Maria de Martorelles (Vallès Oriental), poble envoltat de turons i boscos situat al cor de la serralada litoral. En Manel va completar els 23,8 quilòmetres superant un desnivell de 1.400 metres positius amb pocs més de dues hores i mitja quedant en onzena posició d’un total de 400 corrredors. Ens consta que ha quedat corprès per la bellesa i duresa de la prova que transcorre en un 80% del seu recorregut per corriols. Moltes felicitats per la posició assolida.

Manel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.