Neorural

El diumenge 15/12, amb una temperatura força freda, en Manel Andreu va prendre la sortida a les 9 del matí a la II Mitja Marató de Muntanya de Santa Maria de Martorelles (Vallès Oriental), poble envoltat de turons i boscos situat al cor de la serralada litoral. En Manel va completar els 23,8 quilòmetres superant un desnivell de 1.400 metres positius amb pocs més de dues hores i mitja quedant en onzena posició d’un total de 400 corrredors. Ens consta que ha quedat corprès per la bellesa i duresa de la prova que transcorre en un 80% del seu recorregut per corriols. Moltes felicitats per la posició assolida.

Manel

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.