Corredors del Centre a Zegama

Publicat el 27 maig 2013 per admin a Activitats, Curses
El diumenge 26/05/13 en Mans Sella i en Rafel Ferrer van participar juntament amb 435 corredors més a la XII edició de la marató de Zegama-Aizkorri (41.195 metres de longitud amb un desnivell acumulat de 5.472 metres) al costat de corredors d’anomenada internacional com Kilian Jornet, Luis Alberto Hernando, Emelie Forsberg, Nurias Picas,…
Enguany el temps va acompanyar en aquest recorregut de muntanya tècnic i de força dificultat que transita per camins i senders de gran bellesa natural on es combinen arbredes (principalment fagedes), prats de pastura i zones escarpades de roca viva tot passant pels quatre cims més alts del Pais Basc (Aratz, Aizkorri, Aketegi i Aitxuri) que es troben a la franja dels 1.400-1.600 metres d’alçada.
Altres membres del centre van acompanyar a familiars d’aquest dos grans atletes fins Zegama per donar-los suport. Ben segur que a més d’un li hagués agradat trobar-se al seu lloc, però l’alta demanda de participació en aquesta cursa fa que el sorteig només permeti córrer a una part dels preinscrits.
Per altre costat, podem anunciar que la participació del Centre està assegurada en una de les curses de muntanya clàssiques de Catalunya, la VII edició de l’Olla de Núria, que tindrà lloc el 21/07. Un objectiu gens fàcil si tenim en compte que les inscripcions van quedar exhaurides en 20 minuts.
zegama_2013

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.