El Centre a la SQM X-trail i al Margalló

El diumenge 19/05/2013 sis membres del centre van participar a les dues modalitats de la SQM X-trail, amb uns quaranta inscrits a cadascuna d’elles, que es va celebrar a Sant Quintí de Mediona. Jordi Guardià i Joan Pedreny van correr la cursa curta (12,4 quilòmetres amb 474 metres de desnivell positiu) mentre que els germans Sella, en Rafel Ferrer i en Dídac Masip van optar per la distància més llarga (20 quilòmetres amb 798 metres de desnivell positiu). Cal destacar que en Mans i en Dídac van fer podi a la categoria veterà i junior respectivament.
Per altre costat en Francesc Freixas i en Carlos Martin estaven inscrits a la cursa de fons del Margalló que es va celebrar aquest mateix dia a Olivella després d’haver-la hagut d’ajornar dos cops degut a condicions climatològiques adverses. Un recorregut de 13 quilòmetres per pistes i corriols del Parc Natural del Garraf.
El mateix diumenge també tenien lloc una cursa popular de 10 quilòmetres per la façana marítima de Vilanova i la primera cursa de muntanya de Begues. Això és un no parar…
Desitgem molta sort a en Rafel i en Mans que el proper diumenge participaran a la Zegama-Aizkorri Mendi Maratoia al Pais Basc. Confiem que la climatologia els acompanyi ja que l’inici de la segona quinzena de maig ha portat neu als pics per on passaran; quelcom excepcional per aquesta època de l’any.

CES SQM

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.