El Centre a la SQM X-trail i al Margalló

Publicat el 20 maig 2013 per admin a Activitats, Curses

El diumenge 19/05/2013 sis membres del centre van participar a les dues modalitats de la SQM X-trail, amb uns quaranta inscrits a cadascuna d’elles, que es va celebrar a Sant Quintí de Mediona. Jordi Guardià i Joan Pedreny van correr la cursa curta (12,4 quilòmetres amb 474 metres de desnivell positiu) mentre que els germans Sella, en Rafel Ferrer i en Dídac Masip van optar per la distància més llarga (20 quilòmetres amb 798 metres de desnivell positiu). Cal destacar que en Mans i en Dídac van fer podi a la categoria veterà i junior respectivament.
Per altre costat en Francesc Freixas i en Carlos Martin estaven inscrits a la cursa de fons del Margalló que es va celebrar aquest mateix dia a Olivella després d’haver-la hagut d’ajornar dos cops degut a condicions climatològiques adverses. Un recorregut de 13 quilòmetres per pistes i corriols del Parc Natural del Garraf.
El mateix diumenge també tenien lloc una cursa popular de 10 quilòmetres per la façana marítima de Vilanova i la primera cursa de muntanya de Begues. Això és un no parar…
Desitgem molta sort a en Rafel i en Mans que el proper diumenge participaran a la Zegama-Aizkorri Mendi Maratoia al Pais Basc. Confiem que la climatologia els acompanyi ja que l’inici de la segona quinzena de maig ha portat neu als pics per on passaran; quelcom excepcional per aquesta època de l’any.

CES SQM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.