Trail Roses-Cap de Creus

El dissabte 04/05/2013 en Rafel Ferrer va participar juntament amb 335 corredors més en la modalitat de 24 quilòmetres (1.250 metres de desnivell positiu) del trail Roses-Cap de Creus. Una oportunitat per conèixer el Parc Natural del Cap de Creus on el litoral abrupte de la costa contrasta amb els rocosos paratges de l’interior; amb sortida i arribada a Roses i passant pels municipis de La Selva de Mar, El Port de la Selva i Cadaquès.

Felicitem en Rafel per la molt digna cinquena posició aconseguida a la seva categoria (sub-23).

Rafel Ferrer-Cap de Creus

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.