Cursa del Montgrós

Publicat el 18 febrer 2013 per admin a Curses

El diumenge 17/02/2013 es va celebrar la cursa del Montgrós (Sant Pere de Ribes) donant el tret de sortida a prop de 200 corredors  a les 10 del matí que tenien per davant 14,5 quilòmetres i un desnivell positiu d’uns 400 metres. Temperatura agradable si bé la pluja fina va incomodar un xic una estona especialment en el cim. La proximitat d’aquest acte esportiu a la nostra vila va facilitar la participació d’un bon nombre de sitgetans, alguns del nostre Centre; a la foto n’apareixen una mostra pocs minuts abans del moment de la sortida.

Cursa del Montgrós

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.