Cursa dels Colls

El diumenge 24/02/13 es va celebrar la cursa dels Colls a Vilanova i la Geltrú amb prop de 260 participants. El recorregut de poc més de 10 quilòmetres transcorria majoritàriament paral·lel a la costa arribant prop del nostre terme municipal (rodalies de Can Girona). La sensació de fred va ser força acusada si bé l’esforç dels corredors i un sol radiant la van anar mitigant. En Dídac Masip, únic participant del Centre, va fer un digne paper quedant en 35ena posició.
Altres membres del Centre tenien previst participar a la Botifarunner que es celebrava aquell mateix dia a la Llacuna però la nevada caiguda la matinada de dissabte acompanyada de la posterior baixada de temperatures van aconsellar ajornar la prova fins el diumenge 24/03/13.
Per altre costat, ens alegra que els companys Mans Sella i Rafel Ferrer hagin estat agraciats pel sorteig de l’inscripció a la marató de muntanya de Zegama que transcorre pels quatres cims més alts del Pais Basc (5.472 metres de desnivell acumulat) el 26/05/13.

20130224-212056.jpg

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.