400 esportistes gaudeixen de la 8ena Sitges Rock Trail

Foto Vicky Planas

Un total de 396 corredors dels 430 inscrits varen prendre aquest dissabte 2 de març la sortida en la vuitena edició de la Sitges Rock Trail, la doble prova de cursa per muntanya de 14 i 24,5 quilòmetres, que organitzava el Centre Excursionista de Sitges. Els esportistes van tenir un dia assolellat i gairebé calorós, ideal per gaudir d’un gran dia d’esport al Garraf.

Pel que fa als premiats, la Sitges Rock Trail va ser guanyada per Vicenç Ríos, amb un temps de 2:14:05, seguit de Pol Gelabert i Agustín Cáceres. Pel que fa a les dones, la guanyadora va ser Elena Pueyo, amb 2:34:49, seguida de la sitgetana Aida Pérez i Sandra Vilanova. Els primers sitgetans més enllà dels del podi varen ser Andrei Razumovskii i Maite Bru.

En el cas de la cursa de 14 km, la Sitges Speed Trail, la va guanyar Lucas Saied, amb 1:02:44, seguit de Joan Sella, segon, i Jonathan García, tercers. En categoria femenina, va guanyar Mireia Fumenal, amb 1:20:14, seguida d’Íngrid Sole i de Montse Sánchez, mentre que els primers sitgetans -després dels dos primers, que ja varen ocupar el podi principal- varen ser Oriol Barlan i Llúcia Felipe. Les classificacions i les fotos de la prova es poden consultar a les webs de la cursa. www.sitgesrocktrail.cat, i de l’entitat organitzadora, el Centre Excursionista de Sitges, www.excsitges.com, així com als enllaços a l’Instagram de la prova, @sitgesrocktrail.

Els corredors de la Trail van patir l’enduriment del recorregut, amb una complicada baixada de la Creu de Sant Isidre cap a la pedrera, mentre que la Speed va ser més corredora que la seva germana gran. La cursa ha agafat un nom a la comarca, ja que hi van participar 88 sitgetans i un 40% d’atletes del Garraf. A més, la inscripció femenina és del 28%, amb 121 dones fent la prova. Hi havia corredors d’entre els 16 i els 65 anys, alguns procedents d’altres indrets de l’estat i d’Europa.

El Centre Excursionista de Sitges vol agrair a tothom qui ha col·laborat el seu suport a la iniciativa, que s’ha fet un lloc en l’atapeït calendari de curses per muntanya de Catalunya. Prop d’un centenar de voluntaris varen col·laborar en l’esdeveniment, així com diversos departaments de l’Ajuntament de Sitges i empreses i entitats del Garraf i el Penedès, com el Mercat de Sitges, la Sitgetana, Impremta J. Serra, Xavier Mor Xocolater, xarcuteria Fontanals, S-Cena sonoritzacions, autoescola Sitges Garraf, Fet amb Fusta, Celler de Can Pagès, Tuga, distribucions JM Gestí, Coca Cola, Aneto o forns Enrich

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.