SORTIDA DEL 22 D’ABRIL AL COMANEGRA I PUIG DE LES BRUIXES

El 22 d’abril, després d’haver-ho programat per tercera vegada, un grup de 27 participants vàrem assolir els cims del Puig de Comanegra (1.557 m, 100 cims) i del Puig de les Bruixes (1.393 m, 100 cims) a la divisòria de les comarques del Ripollès, la Garrotxa i el Vallespir.

Sortint del Coll de Golofreu a Rocabruna (969 m) es van totalitzar 18,3 km i 844 m de desnivell passant per carena de la Serra Llarga de Monars entre fagedes i rouredes en una jornada amb bon clima per caminar, encara que un xic ventós en algun tram. Vàrem poder gaudir de bones vistes cap als altres referents del Pirineu i Pre-Pirineu com ara el Bassegoda, la Serra Cavallera, la Serra d’Ensija, el massís del Bastiments (sense gens de neu), el Canigó (amb quatre congestes mal comptades) i la Serra de l’Albera.

Bordellat, Comanegra i Bruixes
Arribant al Comanegra

Cim del Comanegra

Seguint la carena

Baixant el Puig de les Bruixes

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.