SORTIDA A LA VALL DEL RIU GLORIETA (12/11/22)

El dissabte 12 de novembre, una colla de 25 persones vàrem fer un itinerari circular a la Vall del Glorieta, afluent del Francolí, a la part més oriental de la Serra de Prades. Sortint d’Alcover (Alt Camp, 228 m) vam seguir la riba esquerra del riu fins a Mont-ral (888 m), passant pel Molí Nou, Molí de Terrers, Mas de Forès, Central Hidroelèctrica i els Cingles de Glorieta que vàrem remuntar per l’escletxa de l’Escaleta. La tornada la vàrem fer passant per les Fonts del Glorieta i Niu de l’Àliga des d’on vàrem passar a la riba dreta del riu fins a Alcover.

Un trajecte de 20,4 km i 850 m de desnivell per camins ben fressats, encara que pedregosos, amb algun tram de fort pendent als cingles i una còmoda pista de baixada. Durant el trajecte vàrem poder observar gorgs i salts d’aigua (minsos enguany) i gaudir de bones vistes, vells molins, un gran alzinar, alguns roures majestuosos, els colors de tardor i les magdalenes i coques del Forn de Mont-ral.

Mirador
Pujant els cingles
L’escletxa de l’Escaleta
Mont-ral
Fonts del Glorieta
Niu de l’Àliga

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.