Mònica Vives i Carles Pérez s’enduen la Sitges Rock Trail de la represa

Un total de 431 corredors dels 464 inscrits varen prendre dissabte la sortida en la sisena edició de la Sitges Rock Trail, la doble prova de cursa per muntanya de 12,5 i 27 quilòmetres, que organitzava el Centre Excursionista de Sitges. Els esportistes van tenir un dia ennuvolat i amb estones de pluja que no els va impedir poder gaudir de la muntanya.

Pel que fa als premiats, la Sitges Rock Trail va ser guanyada pel Carles Pérez, amb un temps de 1:58:57, seguit de Marc Conesa i Gil López. Pel que fa a les dones, la guanyadora va ser la sitgetana Mònica Vives, que va volar amb un temps de 2:16:47, seguida de Natàlia Butí i Raquel Picons. Els primers sitgetans més enllà dels del podi varen ser Sergio Sala i Mari Cruz Cardeñosa.

En el cas de la cursa de 12,5 km, la Sitges Speed Trail, que s’anunciava com a “més rock que mai”, la va guanyar Lucas Said, amb 59:27, seguit de José Miguel López i Vicens Rios. En categoria femenina, va guanyar Marta Segura, amb 1:13:49, seguida de Maria José Andrade i de Laura Heras. El podi sitgetà el van completar Gerard Rosés i Maribel Cerdà.

Els corredors de l’Speed van patir l’enduriment del recorregut, amb la pujada a la Cova de Sant Llorenç, mentre que la Rock va ser més corredora que altres anys, el que es veu en els temps. Prop d’un centenar de voluntaris varen col·laborar en la prova, així com l’Ajuntament de Sitges i diverses empreses del Garraf i el Penedès.

La cursa ha agafat un nom a la comarca, ja que hi van participar gairebé un centenar de sitgetans, i una quarta part de corredors són del Garraf. A més, la inscripció femenina és del 27%. La pandèmia ha fet que no vinguin tants corredors de fora, però tot i així hi havia inscrits d’Andorra, de Viella, de Girona o de Lleida.El Centre Excursionista de Sitges vol agrair a tothom qui ha col·laborat el seu suport a la iniciativa, que s’ha fet un lloc en l’atapeït calendari de curses per muntanya de Catalunya.

El podi femení de la Rock

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.