SORTIDA MITJA MUNTANYA TOSA 30 /11/2019

El passat dissabte dia 30 un grup de 14 persones van realitzar la darrera sortida de Mitja Muntanya d’enguany.

Després d’aparcar els cotxes i de calçar-se els grampons, el grup va sortir des del Coll del Pal (2.104 m, Bagà) i, tot seguint la carena, va assolir el Cap de la Serra Gran (2.402 m), la Collada Baixa (2.347 m), el puig de Comabella (2.436 m) i la Tosa (2.537 m, 100 cims) des d’on es va poder gaudir d’unes esplèndides vistes 360º. Després de recuperar les forces a resguard del fort  vent al refugi Niu de l’Àliga, la majoria del grup es va calçar les raquetes de neu per baixar pel mateix camí fins a arribar de nou al Coll del Pal.

En total es van recórrer uns 8 km amb un desnivell acumulat d’uns 600 m positius en unes 4 h i mitja de marxa efectiva.

De tornada, el grup va aturar-se al refugi de Rebost (a 1 km de la carretera) per fer l’àpat del dinar en un indret amb un escenari natural de privilegi: serra d’Ensija, Pedraforca, serra de la Moixa, Moixeró, Penyes Altes.

Pujada al Cap del Serrat Gran
Cap a la Collada Baixa
La Tossa
De tornada

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.