Sortida de Mitja Muntanya al Comabona 1-9-2018

El dia 1 de setembre es va fer la sortida de mitja muntanya al Pic del Comabona, un dels punts més elevats de la Serra del Cadí amb 2.590 mts. Un grup de 22 excursionistes ens vam desplaçar fins a Bagà, a la cara sud de la Serra del Cadí, i des d’allà al punt de sortida al Coll de la Bauma, on vam deixar els vehicles per començar a caminar.

La ruta està molt ben traçada, amb un itinerari circular, que ens va portar, en mig de la boira, cap al cim. Un poc abans del cim, les boires es van dissipar, i vam poder gaudir de vistes esplèndides de la vall de la Cerdanya per sota els nostres peus.
Moltes fotos i bon ambient per fer el descens  al punt de sortida per un altre itinerari que ens va permetre complertar una ruta circular.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.