El cinema Retiro ofereix als socis la pel·lícula Path to Everest de Kilian Jornet a preu de dia de l’espectador

Els socis del Centre Excursionista de Sitges tindran l’entrada reduïda en les tres projeccions de la darrera pel·lícula de Kilian Jornet, “Path to Everest”, dintre del projecte Summits of My Life. Així, els associats a la nostra entitat gaudiran del preu de dia de l’espectador, 5€, a les tres projeccions, el divendres 25 de Maig a les 18h i el dijous 31 de Maig a les 19:45h, a més del dimecres 30 a les 21:30h, en que s’aplica el preu rebaixat a tots els espectadors. Per gaudir del descompte caldrà acreditar-se a l’entrada amb el carnet del Centre d’enguany.

Path to Everest narra, amb espectaculars imatges, les dificultats de l’alpinista i corredor de muntanya català per assolir el cim més alt de la terra.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.