Sortida Mitja Muntanya a la Serra de Miramar (27-1-2018)

El passat dissabte 27 de gener es va fer la primera de les sortides de Mitja Muntanya de la temporada 2018.

A l’excursió van participar 23 persones, que amb un fred destacat, van fer el recorregut previst per la Serra de Miramar, a cavall de la Conca de Barberà i l’Alt Camp. Va ser un recorregut per carenes, camins i pistes forestals, molt entretingut i en el que vam disfrutar de bones vistes i llocs emblemàtics, tot i tenir en cel entarenyinat.

Els excursionistes van sortir a les 7h de Sitges per anar en cotxe al punt de sortida, a Miramar, i van recòrrer els 17 km amb un desnivell acumulat de 950m, fent les parades corresponents per fer els àpats, descansos, fotos i gaudir de l’entorn. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les sortides de mitja muntanya les preparen diferents socis que coneixen cada ruta per tal de compartir-la amb la resta de companys del Centre. Fan la tasca de preparar-la, informar-nos i guiar-nos a la sortida: Moltes gràcies a tots!!

 

La propera sortida es al Montsant el 24 de febrer, ja us en informarem degudament, pero aneu reservant la data!!

 

Equip de Mitja Muntanya

Centre Excursionista de Sitges

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.