La Sitges Rock Trail 2018 comença a caminar

Logo Rock Trail Generic.jpg

Un grup de socis estem organitzant la quarta edició de la Sitges Rock Trail, la doble cursa pel Garraf que organitzem des del Centre Excursionista de Sitges. Informar-te que el passat 8 de Gener es varen obrir les inscripcions per a la quarta edició. Enguany tindrà lloc el dissabte 17 de març, i a més, serà la segona prova del 16è Circuit Català de curses per muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Com en les darreres dues edicions, hi ha dos recorreguts, la Speed, de 12,6km i 360 metres de desnivell positiu acumulat, i la Rock, de 25 i 960 metres de desnivell positiu acumulat, per adaptar-se als interessos de tots els corredors interessats. També preveiem diversos entrenaments, dels que anirem penjant informació als diversos canals de difusió de la prova (webFacebookTwitterInstagram).

Podeu participar a la Sitges Rock Trail de moltes maneres: corrent qualsevol de les dues propostes, ajudant-nos com a voluntaris (per els que properament també obrirem un període d’inscripcions), o animant els corredors. Concretament, per els voluntaris hem preparat un enllaç des del que us podeu apuntar (necessitem que ho feu, per poder organitzar-nos). La nostra cursa és impossible sense vosaltres, pel que us animem a acompanyar-nos!

Si ens voleu ajudar com a voluntaris, a més de passar una bona estona, rebreu una samarreta, l’entrepà per esmorzar, i us convidarem a la paella final per dinar. A més, podreu adquirir, al preu promocional de 10€, la dessuadora que enguany oferim als corredors. Només caldrà que ens ho indiqueu en el formulari d’inscripció en el moment d’apuntar-vos.

Us hi esperem!!!

dessuadora srt.jpeg

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.