Calendari 2018 i temes de l’assemblea 2017

Un cop celebrada l’assemblea anual, publiquem el calendari d’activitats aprovat pel 2018. A més de les sortides de senderisme, enguany pel GR92, i les activitats especials, trobareu un complet calendari de mitja muntanya i els tres entrenaments oberts per a la Sitges Rock Trail.

thumbnail of Calendari 2018

Per altra banda, destaquem algunes de les qüestions d’interés que es varen tractar dijous passat a l’assemblea anual:

– Es busca algun soci amb temps i coneixements per poder-se encarregar de la comptabilitat i els tràmits fiscals de l’entitat. No és una gran feinada, però les noves disposicions legislatives han incrementat molt les tramitacions per a qualsevol mena d’entitat. Si hi ha algú interessat es pot posar en contacte amb el correu info@excsitges.com.

– Es va proposar la realització d’una activitat familiar, dedicada a mares, pares i infants que vulguin compartir una sortida adaptada als més menuts. Properament proposarem una reunió per coordinar-la i decidir-la.

– L’espai d’escalada ha obert la possibilitat d’acostar-se a pares amb infants. Contacteu amb la Laura, al mateix espai (dimarts i dijous a les tardes), que us ho explicarà.

– Tot i que fa anys que no s’organitzen des de la nostra entitat, és important fer cursets, especialment d’iniciació, per agafar una base fonamental per a la realització d’activitats de muntanya de manera segura. Els cursets més habituals són els d’orientació amb GPS, d’alpinisme, escalada o esquí de muntanya. Si hi ha prou socis interessats d’alguna modalitat, en demanarem d’organitzar un a la FEEC. I si qualsevol soci en vol fer un, només cal que ens ho indiqui i l’adreçarem a l’entitat més propera que n’organitzi un.

– Tenim uns socis molt actius, però expliquen poc tot el que fan. Per això, recordem la importància de fer fitxes de les activitats que es facin. Simplement omplint la fitxa al web, ja en queda constància.

– El proper 17 de Març tindrà lloc la Quarta edició de la Sitges Rock Trail, una cursa impossible sense la participació i entusiasme dels voluntaris. Els que vau ajudar-nos l’any passat rebreu en breu un correu, però qualsevol persona que ens vulgui donar un cop de ma i passar una bona estona només cal que ens ho digui.

– Es prega un ús responsable del material que el Centre posa a disposició dels socis. Cal tenir-ne cura, usar-lo adecudament, i informar si ha patit qualsevol desperfecte.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.