Sortida Social a l’Estany de les Truites i Refugi Comapedrosa (Andorra)

El passat 25 de juny, es va fer la tradicional sortida social del Centre Excursionista, que serveix de cloenda de les activitats de senderisme i muntanya fetes durant l’hivern. Acostumem a fer una sortida al Pirineu, aprofitant el bon temps i que tenim les cames acostumades a desnivells i llargs senders.

Aquest any, la sortida ha estat d’una jornada, desplaçant-nos en autocar a Andorra a primera hora del matí, fent un reposat silenci fins arribar a la Seu d’Urgell, on després d’espavilar-nos i fer un cafè vàrem fer una paradeta. D’allà cap a l’estació d’Arinsal on vàrem deixar l’autocar.

El camí, pel GR11,( no podien faltar els senyals blanc i vermell que ens acompanyen tot l’any!!!) ens vàrem dirigir cap al refugi de Comapedrosa, pel Parc Natural del mateix nom.

Cap al migdia ja érem al refugi, i d’allà al llac de les Truites. Després de gaudir de les vistes, de recollir les imatges al cap i al mòbil, el dinar plegats a dins del refugi, molt ampli i obert tot l’estiu, amb servei de guardes i menjars.

Després de dinar, vàrem emprendre el camí de retorn, ara ja sense patir pel cansament i per si les forces ens  deixarien arribar.

Moltes felicitats a tots i BON ESTIU!!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.