En marxa la tercera edició de la Sitges Rock Trail

El passat 7 de Gener es varen obrir les inscripcions per a la tercera edició de la Sitges Rock Trail, la doble cursa pel Garraf que organitzem des del Centre Excursionista de Sitges. Enguany tindrà lloc el dissabte 18 de març, i a més, serà la segona prova del 15è Circuit Català de curses per muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Com en les darreres dues edicions, hi ha dos recorreguts, la Speed, de 12,6km i 360 metres de desnivell positiu acumulat, i la Rock, de 25 i 960 metres de desnivell positiu acumulat, per adaptar-se als interessos de tots els corredors interessats. La Rock, a més, és molt trialera, ja que es minimitzen al màxim els trams de pista. Enguany estem treballant en una petita variació en el tram final del recorregut, que encantarà als més agoserats.

També preveiem diversos entrenaments, dels que anirem penjant la informació als diversos canals de difusió de la prova (web, Facebook, Twitter i Instagram). I com cada any, també, la cursa serà solidària, ja que donarem 1 euro de cada inscripció a una entitat social. Enguany, a la l’ONG Ocularis, dedicada a l’assistència oftalmològica i a la formació de professionals de la salut visual a països de l’Àfrica Subsahariana.

Podeu participar a la Sitges Rock Trail de moltes maneres: corrent qualsevol de les dues propostes, ajudant-nos com a voluntaris (per els que properament també obrirem un període d’inscripcions), o animant els corredors.

Us hi esperem!!!

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.