Sortida Garmo Negro – 9 i 10 de juliol

Fa 10 anys un grup del Centre va organitzar una sortida al Pic de Garmo Negro, de 3066mts, amb sortida des del Balneari de Panticosa. Aquest any 2016 es va produir la proposta de fer un 3000, que seria el primer per una de les socies del centre, i es va proposar repetir el cim amb els nous candidats que s’inicien. En aquest cas,  Anna i Gerard van fer el primer cim d’alçada.

Així,un grup de 8 excursionistes vam desplaçar-nos divendres a la zona, per dormir a Piedrafita de Jaca, poblet ja prop de la excursió. Dissabte a matinar i començar aviat la pujada: el Garmo Negro és un cim fácil, sense complicacions tècniques, pero es molt llarg i amb ambient d’alta muntanya: la part de dalt amb neu, i usant crampons per seguretat, i que finalitza en una aresta espectacular apta solament per als decidits.

IMG-20160709-WA0000

 

Després d’un merescut sopar i descans a l’alberg Bosque de Betato, el diumenge vam anar als Ibones de Anayet, una fantástica excursió pel GR11 des de Formigal, malgrat el cansament del dia anterior.

Dinar i retorn, amb els ulls plens d’imatges que ens han de durar fins la següent sortida.

 

IMG-20160710-WA0014

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.