Sortida a la Vall de Boí

El passat cap de setmana 27 i 28 de juny, més d’una cinquantena de socis del centre Excursionista de Sitges vàrem anar a fer una sortida a la Vall de Boí.

El desplaçament es va fer en autocar a primera hora del matí de dissabte, i un cop arribats a la vall de Boí ens vàrem dirigir a peu per la Vall de Sant Nicolau; una part del grup va ascendir fins a l’estany de Serrader, mentre l’altre grup va recòrrer tota la vall, passant per l’estany Llebreta i fins a Aigüestortes, disfrutant dels paissatges i salts d’aigua espectaculars.

A la tarda, els caminants vàrem arribar al hostal, on vàrem poder descansar i gaudir del repòs, junt amb 2 families  de socis que vàren acudir amb els fills,  petits excursionistes de menys de 3 anys!

 

Estany de Sarradé

Estany Llebreta

 

 

 

 

 

 

El diumenge, el grup va sortir de Boí caminant cap a Durro, i després vàren fer el recorregut cap al poble abandonat de Saraís, i descendint fins el Pont de Saraís, un preciós recorregut amb espectaculars panoràmiques recorrent el GR11.2.

Poble abandonat

Mirador de Durro (2)

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.