L’Espai d’Escalada al Procés Participatiu

Enguany l’Ajuntament de Sitges ha obert la possibilitat de destinar un milió d’euros del pressupost municipal al resultat d’un procés participatiu de la ciutadania. En aquest marc, el Centre Excursionista de Sitges va presentar dues propostes, la construcció planificada fa temps del Camí de Ronda entre Sitges, Garraf i les Botigues, i el trasllat de l’Espai d’Escalada, que actualment està en una situació de precarietat en les seves instal·lacions. La primera va ser descartada per la importància de la inversió necessària, però la segona forma part de les 72 propostes que es portaran a votació la setmana vinent.
La votació tindrà lloc presencialment a l’OAC del 9 al 13 de desembre, i es podrà fer des de casa qui tingui certificat digital. Es poden votar fins un màxim de cinc propostes. En aquest sentit us demanem que, en la mesura que us sigui possible, participeu i afegiu-vos a la proposta del trasllat de l’Espai d’Escalada a unes instal.lacions millors.
rocopetit

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.