Un bon dia per la Caminada 2014

Prop de 350 persones varen gaudir aquest diumenge 26 d’Octubre de la 18ena edició de la Caminada Popular de Sitges. Un dia calorós per ser finals d’octubre va acompanyar els caminants en el seu camí de poc més de 13 quilòmetres amb dues importants pujades, una cap el camí de la Trinitat pel GR92, i una segona des del Gafarró a la Creu de Sant Isidre. A la Trinitat els participants varen poder reposar, mentre que prop de la font de les Basses es va repartir la tradicional coca i moscatell. En arribar a la plaça de Catalunya tots els excursionistes van poder gaudir d’un merescut refrigeri i del sorteig dels nombrosos regals oferts per les cases col·laboradores.

El Centre Excursionista de Sitges vol agrair a tots els inscrits la seva participació, a les institucions per les facilitats donades, i molt especialment les empreses col·laboradores el seu suport a aquesta veterana activitat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.