Cursa de la Lluna Plena i Tivissa

La nit del divendres 10/10/2014 es va celebrar la II edició de la cursa solidària de Lluna Plena amb més de 1500 inscrits i un circuit de 5,3 quilòmetres. Els diners recaptats es destinaren al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l’Hospital de Sant Joan de Deu de Barcelona en homenatge a en Pol Lahoz a qui sempre tindrem ben present. Van ser nombrosos el membres del Centre que hi van participar destacant la primera posició assolida per en Joan Sella.

El 12/10/2014 es va celebrar la 9ena cursa de muntanya de Tivissa. A la versió llarga (23 quilòmetres i 1438 metres de desnivell positiu) els atletes van poden gaudir dels cims que envolten aquest poble pintoresc; entre ells s’hi trobaven en Jordi Paretas, l’Alex Arbonés i en Rafel Ferrer que van assolir les posicions 46, 67 i 70 respectivament d’un total de 115 corredors arribats a meta.

Alex Jordi Rafel Joan i Dídac

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.