Tuga trail i Sant Amand

L’1 de maig es va celebrar la sisena edició de la Tuga trail a Castellolí (Anoia) en una distància de 19,55 quilòmetres i 977 metres de desnivell positiu.
La participació de membres del centre va ser nombrosa entre els 467 corredors arribats a meta (Mans Sella, Joan Sella, Sílvia Arquer, Alex Arbonés, Adam Carbonell, Jordi Sella i Rosa Aguado). Destaquem el paper fet per en Mans i el seu nebot Joan que, a l’igual que la seva mare, va assolir la quarta posició a la seva categoria.
 
El diumenge 04/05/2014 en Rafel Ferrer i en Dídac Masip animats per en Jordi Paretas van prendre la sortida a la 14ena edició de la cursa de muntanya mossos d’esquadra – Sant Amand des de Ripoll (Ripollès). Van recórrer un circuit de 22,7 quilòmetres i 1370 metres de desnivell positiu amb el punt de màxima alçada en el cim que dona nom a la cursa (1832 metres). Els dos atletes sitgetans que estan recuperant el seu nivell, després d’una intervenció el primer i molèsties als genolls els segon, van fer un bon paper entre els 104 atletes participants.

Sant Amand 2014 Tuga trail 1 Tuga trail 2 Tuga trail 3 Tuga trail 4

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.