LTBCN i Trailwalker

El dissabte 26/04/2014 en Jordi Paretas va participar a la Long Trail Barcelona (LTBCN) de 69 quilòmetres i 2500 metres de desnivell positiu). Era una de les quatre curses que enguany sortien de Begues (STBCN de 21, MTBCN de 42 i UTBCN de 100 quilòmetres) puntuable per la Ultra-Trail du MontBlanc amb 2 punts.
El recorregut començà amb un parell de quilòmetres de pista per endinsar-se en un conjunt de pistes, camins i senders tècnics de muntanya amb constants tobogans que permetien descobrir el meravellós entorn del Parc Natural del Garraf fins arribar a la sorra de la platja Mediterrània. Des d’allà s’iniciava el camí de tornada per la zona Sud del parc fins arribar al punt de sortida.
 
El mateix dia en Jordi Guardià va participar a l’Intermón Oxfam Trailwalker de Girona formant equip amb altres tres companys de feina (Prysmian Group) amb sortida a Olot i arribada a Sant Feliu de Guíxols seguint la via verda que uneix el Pirineu amb la Costa Brava. Es tracta del major desafiament esportiu per equips del món per lluitar contra la pobresa. Aquest consisteix a recórrer a peu 100 km (423 metres de desnivell positiu) en un màxim de 32 hores amb equips de quatre persones. Els membres de l’equip han de començar, caminar i acabar junts.
L’objectiu? Lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius que Oxfam Intermón destina a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, a 40 països.

 

Jordi Guardià Jordi Paretas

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.