Fenexy Race Vilanova

El dissabte 30/11 al capvespre es va celebrar en el passeig marítim de Vilanova i la Geltrú la II Fenexy Race Vilanova en versió de 5 i 10 quilòmetres sota un fred de justícia. El 100% de les inscripcions d’aquesta cursa es destinen a la Fundació Fenexy que té com objectius promoure la investigació en la reparació de la medul·la espinal, informar a la societat dels avenços de la comunitat científica i fomentar la participació ciutadana en accions socials. Destaquem el bon paper fet per en Joan Sella jr que va aconseguir baixar per sota dels 19 minuts a la curta (a la foto se’l veu en ple esforç en el moment d’arribar a meta) acompanyat per la Sandra Saiz i na Marta Almirall. En Joan Argibay i en Dídac Masip van participar a la llarga consolidant-se les bones sensacions del primer i la progressió del segon. Tots destaquen els ànims rebuts pel nombrós públic entre el qual hi havia una bona representació del Centre.
JS_Fenexy

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.