I Trail Terra de Comtes i abats

El diumenge 24/11/13 en Jordi Guardià va participar a la versió llarga del  I Trail Terra de Comtes i Abats amb sortida a Sant Joan de les Abadesses i final a Ripoll. Amb poc més de 9 hores a les seves cames, sota una temperatura hivernal i amb la neu ben propera, en Jordi va tenir l’oportunitat d’endinsar-se en el cor de l’exuberant natura dels boscos del baix Ripollès, marc de llegendes d’intrèpids comtes i de savis abats. Trepitjant corriols envoltats dels colors de la tardor de fagedes i rouredes va passar pel cim de Corones i el santuari de Montgrony.

Felicitem aquest atleta que va quedar 46è d’un total de 75 corredors a l’acabar els 58 quilòmetres.

Panoramicasecciocursa

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.