Carros de Foc i Punk Trail

El divendres 6 de setembre es va donar el tret de sortida a la Carros de Foc que travessa el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. L’itinerari uneix els nou refugis guardats que hi ha dins de l’esmentat parc discorrent per un terreny d’alta muntanya, a on els blocs de granit, pedreres i camins es barregen en un recorregut que salva un desnivell acumulat de 9.200 m. i 55 km. de distància. Ens omple d’alegria comunicar que en Jordi Paretas la va acabar amb moltes hores a les seves cames.

El dissabte 7 de setembre els germans Sella i na Rosa Aguado van participar a la Punk Trail de Calaf amb un recorregut de 25 quilòmetres i 900 metres de desnivell positiu en un circuit exigent força trencacames. Una cursa de muntanya autofinançada i solidària sense caràcter competitiu. A la foto es pot veure en Mans arribant a metaPunk Trail

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.